Pettämissivustot salaisiin seikkailuihin

Tekeekö mielesi vaihtelua parisuhteen tylsään seksielämään?

Jos vastaat harkitsematta KYLLÄ, kannattaa lukea eteenpäin. Pettämisivustot tarjoavat sinulle ennen näkemättömiä mahdollisuuksia.

Viime vuosina pettämissivustot ovat kasvattaneet suosiotaan suomalaisten keskuudessa vauhdilla. Salasuhteista kiinnostuneet miehet ja naiset ovat huomanneet, että internetistä löytyy helposti, nopeasti ja vaivattomasti samalla mielellä liikkeellä olevia vastakkaisen sukupuolen edustajia. Netissä deittilijat voivat esiintyä anonyymisti, joka vähentää huomattavasti kiinnijäämisen mahdollisuutta. Netistä seuraa voi hakea huomaamattomasti esimerkiksi työpäivän aikana.

Pettämisivustojen suosion myötä tarjolle on tullut lukuisia palveluja, joista salasuhdetta etsivät voivat valita.

Parhaat palvelut salaiseen seuranhakuun

1.
Victoria Milan esittely ja kokemuksia

Johtava palvelu salaiseen seuranhakuun

Neljä vinkkiä pettämissivustojen käyttöön

1. Selaa anonyymisti

Useimmista selaimista löytyy mahdollisuus käyttää nettiä anonyymisti. Muista aina avata selaimeen uusi anonyymi ikkuna ennen kuin käytät pettämisivustoja tai teet pettämiseen liittyviä hakuja netissä.

2. Kerro avoimesti, mitä etsit

Pettämissivustoilla sinun ei tarvitse perustella tai oikeuttaa haluasi löytää itsellesi salarakas. Ole siis avoin oman elämäntilanteesi ja ihannekumppanisi suhteen.

3. Ole aktiivinen

Laadukkaan salaseuran löytäminen vaatii useimmiten omaa aktiivisuutta. Selaile siis rauhassa muiden käyttäjien profiileja ja lähetä rohkeasti viestejä kiinnostaville käyttäjille. Älä kuitenkaan harrasta massapostitusta. Kirjoita jokaiselle käyttäjälle aina omaperäinen ja juuri kyseiselle henkilölle osoitettu viesti.

4. Lisää profiiliisi kuva

Kuvalliset profiilit saavat deittisivustoilla huomattavasti kuvattomia enemmän yhteydenottoja. Pettämissivustot eivät poikkea tämän suhteen lainkaan. Useimmat käyttäjät eivät halua käyttää pettämisisvustoilla itsestään tunnistettavaa kuvaa. Jos pelkäät kiinnijäämistä tai et muuten halua, että kukaan tunnistaa sinua, lisää itsestäsi kuva, josta sinua ei helposti tunnista. Kuvassa voit esimerkiksi katsoa kamerasta pois päin, tai voit ottaa kuvan jostain muusta kehon osasta kuin kasvoista.

Neljä vinkkiä kiinnijäämisen välttämiseen

1. Valitse seurasi huolella

Sopivan seuran valinta on yksi tärkeimmistä asioista toimivan salasuhteen ylläpitämisessä. Valitse siis salarakkaasi huolella. Yleensä on parempi, jos salarakkaasi ei ole omalle tuttavapiirillesi ennestään tuttu. Usein salasuhde toiseen parisuhteessa elävään ihmiseen toimii parhaiten, sillä tällöin kummallakin osapuolella on yhtälainen tarve välttää kiinnijääminen.

2. Viestittele varoen

Pidä huolta, ettei kukaan pääse lukemaan sähköpostejasi tai tekstiviestejäsi. Älä käytä automaattista kirjautumista siihen sähköpostiin, jota käytät yhteydenpidossa salarakkaasi kanssa. Käytä aina tekstiviestejä varoen, ja poista kaikki salarakkaaltasi saamasi viestit säännöllisin väliajoin.

3. Vältä sosiaalista mediaa

Älä missään tapauksessa pyydä salarakastasi kaveriksesi Facebookissa. Muista myös aina ottaa paikkatietojen näkyminen pois käytöstä. Muutenkin on yleensä parempi välttää aktiivista sosiaalisen median käyttöä, mikäli haluaa pitää suhteensa salassa.

4. Vältä luottokortin käyttöä

Maksa aina ravintolalaskut ja muut kulut käteisellä, kun olet liikkeellä salarakkaasi kanssa. Älä myöskään laita kuitteja lompakkoosi vaan heitä ne välittömästi roskiin.