PK-seuraa.net sivuston tarkoituksena on tarjota tietoa nettideittailusta ja esitellä tarjolla olevia deittisivustoja ja -sovelluksia.

Mitä PK-seuralla tarkoitetaan tällä sivustolla?

PK-seuralla viitataan kaikenlaiseen sellaiseen intiimiin seuranhakuun, jonka tarkoituksena ei ole luoda vakituista parisuhdetta. ”PK-seuraa” -termiä käytetään tällä sivustolla käytännössä ”seksiseuraa” -termin synonyymina. PK-seuralla EI viitata missään yhteydessä tällä sivulla maksullisen seksin ostamiseen tai myymiseen.

Kaupallinen yhteistyö

PK-seuraa.net sivusto voi sisältää kaupallista yhteistyötä ja affiliate-linkkejä.

Vastuuvapauslauseke

PK-seuraa.net sivuston ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Sivuston ylläpito ei myöskään vastaa virheellisen tiedon aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista. Sivuston käyttäjän tulee tarkistaa aina kolmannen osapuolen sivustojen käyttöehdot erikseen kyseiseltä sivustolta. PK-seuraa.net sivuston sisältö on tarkoitettu ainoastaan viihdekäyttöön.

Huomautus hinnoista

PK-seuraa.net käyttää alalla vallitsevaa yleistä käytäntöä ilmoittaa palvelujen hintatiedot. ”Liittyminen on ilmaista”, ”Kokeile ilmaiseksi” ja vastaavat ilmaisut viittaavat siihen, että kyseiseen palveluun voi luoda käyttäjätunnuksen luovuttamatta luottokortti- tai muita maksutietojaan. Nämä ilmaisut eivät tarkoita, että kyseistä palvelua olisi mahdollista tehokkaasti käyttää ilmaiseksi. Useimmat palvelut vaativat maksullisen täysjäsenyyden toisille esimerkiksi käyttäjille viestittelyyn.

Tietosuojakäytäntö

PK-seuraa.net sivuston tietosuojakäytäntö löytyy täältä.